Bruine Kiekendieven met kleurmerken. Oproep tot medewerking.

Wij nodigen iedereen uit om dit voorjaar opnieuw goed te letten op Bruine Kiekendieven met kleurmerken (wingtags). We willen weten of de vogels trouw zijn aan hun broedgebied, geboorteplaats en habitat (riet of graan), en of er uitwisseling is tussen de verschillende kerngebieden.De laatste 6 jaar werden in Vlaanderen en Zeeland 640 juvenielen gekleurmerkt. Ieder voorjaar komen er een aantal terug als volwassen vogel om te broeden.

Noteer hot gay sex vleugelzijde (rechts, links), kleur van merken en beschrijf de code (bv horizontale streep, X,0, .. ,of zonder) en kleur (wit of zwart). Foto’s zijn ook zeer welkom!

Iedereen kan meehelpen door waarnemingen of foto’s op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zet die op www.waarnemingen.be. Met vermelding van wingtag!

Het mobile porn tubes kleurmerkproject wordt gecoördineerd door het INBO met de Werkgroep Roofvogels Zeeland en verloopt in samenwerking met vrijwilligers van Natuurpunt en NWG De Kerkuil, met de Belgische en Nederlandse Ringdiensten en het Centre d’Etudes Biologiques te Chizé (Frankrijk).  INFO: https://www.facebook.com/Bruine-Kiekendief-293265680827006/