Wie heeft in Meppel de roofvogel-les op een usb stick ontvangen?

Heeft u tijdens onze landelijke dag een usb stick gekregen met daarop de roofvogelles, lees dan verder.

 

Tijdens de laatste landelijke dag van de WRN in Meppel hebben Bert Vos en ik, Helen Goote, een korte presentatie gegeven over het hoe en waarom van de roofvogel les voor scholieren en, inmiddels ook, voor volwassenen. We hebben na afloop zeer veel enthousiaste reacties gekregen en een aantal mensen meldde zich aan om ook in zijn/haar woonomgeving de les te gaan geven.

Bert had een aantal usb sticks meegenomen naar Meppel en heeft deze aan verschillende mensen, die graag met de roofvogel les aan de gang wilden, meegegeven. Iedereen die een stickje ontving heeft zijn of haar adres aan Bert opgegeven. Helaas zijn deze adressen zoek geraakt.

Graag gay movie zou ik alsnog willen weten wie deze mensen waren. Ik houd een adressenbestand bij zodat ik weet wie de roofvogel les heeft ontvangen en in welke regio deze persoon woont. Dus, ik zou heel graag willen weten wie in de pauze van de landelijke dag in Meppel de usb stick met de roofvogel les heeft ontvangen van Bert.

Verder hentai porn games zijn we ook geïnteresseerd in filmpjes over roofvogels. Het liefst filmmomenten waarop enige actie te zien is van de roofvogel. Zijn er mensen die in het veld gefilmd hebben en hun materiaal willen delen? Dan hoor ik dit ook graag. Reageren kan naar mijn email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.